El programa que la 26a edició de la Mostra ha dut a terme amb la col·laboració de la Filmoteca del 5 al 10 de juny ha estat molt especial. Un èxit pel que fa a l’afluència de públic, però també, i no menys important, a la seva intergeneracionalitat, la qualitat dels col·loquis i les sinèrgies generades entre les cineastes.

Us agraïm de tot cor la participació i l’entusiasme i esperem retrobar-vos a les places amb la programació de Cinema fora de lloc, que continua amb dues projeccions a la Plaça de Sant Pere (Ciutat Vella): Cortos en femenino (21 de juny) i Binaria (12 de juliol). També volem donar les gràcies a Moritz, empresa col·laboradora de la Mostra.

En aquest enllaç trobareu el que els mitjans han publicat fins al moment.

© Fotografies de Maud-Sophie Andrieux, Betania Ginés, Maider Fernández.