La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona celebra els seus 25 anys amb la presentació del projecte participatiu adreçat a creadores i cineastes.

Amb motiu del 25è aniversari de la Mostra hem proposat que les creadores d’arreu parlin de les seves cineastes de referència mitjançant una peça pròpia. Amb la quarantena d’obres rebudes s’està elaborant una instal·lació que, com un arxipèlag, esdevindrà un conjunt heterogeni de mirades que compartiran l’indret comú de la cultura audiovisual femenina. La presentació tindrà lloc el 7 de novembre de 2017 a la sala La Cuina de la Bonne, a Barcelona.

Un homenatge col·lectiu

La Mostra ha donat a conèixer la cinematografia de més de 800 cineastes d’arreu del món, tot programant i exhibint més de 1.000 films. Aquest trajecte l’ha fet deutora i hereva de les obres de les cineastes. Per aquesta raó, per homenatjar-les i fer visibles les genealogies, hem convidat a creadores audiovisuals, crítiques cinematogràfiques i cineastes a compartir els seus vincles artístics i simbòlics amb nosaltres.