El dia 7 de novembre a la tarda la Bonne va acollir un programa doble de la Mostra Internacional de Films de Dones: En diàleg. Els treballs de les cineastes: formació, coneixements i aprenentatges, una sessió amb diferents professionals vinculades al mon del cinema: Joana Gallego, Rosa Quílez, Rosa Mª Palencia, Maria Adell, Mar Canet, Anna Petrus, Míriam Porté, Ana Paloma Chinarro, Mª Soliña Barreiro, Mercedes Alvarez, Núria Araüna, Teresa Cabruja, Marta Vergonyós i Maria Zafra.

Després de la conversa oberta amb el públic, i d’una cervesa cortesia de Moritz, vam fer la presentació del Projecte Arxipèlag, les propostes de diferents creadores en homenatge a les seves cinesastes de referència.
Amb la quarantena d’obres rebudes s’està elaborant una instal·lació web que, com un arxipèlag, esdevindrà un conjunt heterogeni de mirades que compartiran l’indret comú de la cultura audiovisual femenina.

Us deixem amb un reculls dels millors moments.
Fotografies: Maider Fernández.