Nova coproducció del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona que forma part del canal Soy Cámara i que es va estrenar en la darrera edició dels Manifestos Fílmics Feministes (novembre 2017).

F(r)icciones entre la vida y el trabajo és una peça guionitzada, dirigida i editada per Raquel Marques, María Romero Garcia, Zoraida Roselló i María Zafra. Es tracta d’una reflexió al voltant de les dones en els seus espais de treball. En aquests espais els límits entre el treball i la vida, l’autonomia i les cures, que sovint es presenten com pressuntament reals, es revelen ficticis i constitutius de la feminització de la precarietat. La peça proposa visibilitzar allò que normalment no s’observa per qüestionar de quina manera la classe, el gènere, la procedència i també els processos de globalització del món reprodueixen un sistema que amaga la vida, amb l’excusa de la productivitat i l’eficiència.