Premi Associacio de Dones Periodistes de Catalunya

L’Associació de Dones Periodistes de Catalunya ha guardonat el programa ‘Feminismes’, de Ràdio 4, dirigit per Marisol Soto i Olga Rodríguez amb el premi Bones Pràctiques de Comunicació no sexista, juntament amb ‘Gente despierta’, de RNE, per ser “dos espais radiofònics que visibilitzen les dones en les seves múltiples facetes, des d’una ràdio pública”. Aquest reconeixement s’emmarca dins la 25a edició dels Premis de comunicació no sexista, on també s’ha reconegut la tasca feta per Rosa María Mateo, el programa Mujeres RTVE, la periodista Ana Pastor o l’endocrina Carmen Valls.

Volem donar l’enhorabona a totes les guardonades i, en especial al programa ‘Feminismes’, on tot just una setmana abans de què es conegués aquesta notícia, la Mostra ha iniciat una col·laboració mensual de crítica cinematogràfica feminista. En la primera participació, Marta Nieto (coordinadora del festival) analitza The Handmaid’s Tale (El conte de la serventa), una sèrie d’HBO inspirada en la novel·la homònima de Margaret Atwood, una de les obres paradigmàtiques de la ciència-ficció feminista. Podeu escoltar el programa sencer aquí.