La Mostra acomiada la primera part de Pensadora: DeeDee Halleck i a la protagonista d’aquest programa amb un somriure de satisfacció i agraïment. Vam llançar una proposta de programació a DeeDee Halleck i ella ens va respondre amb tres. Vam voler organitzar un taller de guerrilla televisiva i ens heu donat un programa sencer, el Barcelona Paper Tiger TV, a més d’una experiència de treball en equip enriquidora. Vam proposar un seminari amb l’informatiu Democracy Now! i l’alumnat de la Universitat Pompeu Fabra i va esdevenir una experiència d’intercanvi i reflexió entorn a les condicions de possibilitat d’un periodisme responsable i democràtic. Vam convocar dues sessions a La Bonne per descobrir Paper Tiger TV i Deep Dish TV, els dos grans projectes de DeeDee Halleck i el seu equip, i el torn de preguntes ens va descobrir un públic compromès i inquiet com pocs.

Us recordem que Pensadora: DeeDee Halleck continua fins el 26 d’abril amb la instal·lació La revolució televisada situada a La Bonne, on podeu trobar una selecció de programes fruit de la televisió comunitària de DeeDee Halleck i l’equip que l’envolta.

Un programa possible gràcies a la col·laboració de La Bonne. Centre de Cultura de DonesArxius OvniFestival LoopLa Caníbal i Universitat Pompeu Fabra.

 

Fotografies d’Helena Hunter, Diana Mizrahi, DeeDee Halleck i Maria Romero ©.