El seminari Democracy Now! fora de càmera va tenir lloc el passat 25 de març en el marc del programa Pensadora: DeeDee Halleck. Un grup d’estudiants universitaris de diferents disciplines de les ciències socials es va reunir amb DeeDee Halleck a un plató de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. Allà es va establir contacte via Skype amb Simin Farkhondeh, antiga col·laboradora de Paper Tiger TV i directora de l’àrea d’educació de l’informatiu independent Democracy Now!, qui va presentar aquest revolucionari telenotícies a l’alumnat present. Quan va arribar l’hora de l’emissió, es va passar al visionat en streaming del programa i, posteriorment, es va iniciar un diàleg entre el públic assistent i l’equip de l’informatiu que ha donat com a resultat l’enregistrament d’aquesta sessió, que podeu seguir íntegrament en anglès.

 

Fotografies: Diana Mizrahi.