Projecte Arxipèlag es renova de cara a la propera edició gràcies, entre altres, a la suma de forces amb Dones Visuals. 

El passat dimecres 18 de desembre es van presentar les novetats d’aquesta convocatòria que promou la creació de llaços entre les diferents generacions de dones cineastes. La iniciativa queda recollida a l’espai expositiu en línia que Mostra Publicacions li dedica. A més de veure’s en la pantalla gran del Zumzeig Cinecooperativa una mostra de les peces de l’edició 2019, es van anunciar algunes de les novetats de la convocatòria 2020. Entre elles, l’organització de trobades entre cineastes i artistes visuals on fer florir relacions entre les persones que conformen la comunitat de dones cineastes i facilitin l’enriquiment que sempre comporta posar en comú els interessos i les experiències. Tot girarà al voltant de les cineastes a qui es retrà homenatge en la propera convocatòria: Margaret Tait, Marta Rodríguez i Dorothy Arzner.

Aquí podeu veure el calendari de la convocatòria:

 

Més endavant s’aniran concretant els detalls a les xarxes i al butlletí de la Mostra.

Visca les illes que, esdevenint arxipèlags, canvien el paisatge!

 

 

Fotografies: Elena Hunter