El mes de juny ha estat un dels més intensos d’aquesta 29a edició de la Mostra. El festival s’ha desplegat a la Filmoteca de Catalunya, a l’Arts Santa Mònica i a la plataforma Filmin amb projeccions cinematogràfiques i activitats de diversa naturalesa relacionades amb la programació.

La retrospectiva a Dorothy Arzner, que demà tindrà la seva última projecció; el programa El record de Cecilia Mangini, que es completarà el proper 10 de juliol, amb la sessió Cecilia Mangini vista per Carolina Astudillo; la visita de Susana de Sousa, qui, a més de presentar el seu últim film, va impartir una conferència sobre cinema, arxiu i memòria; en el marc del cicle Panoràmica també vam comptar amb la presència d’Isabelle Ingold i Vivianne Perelmuter (Ailleur, partout, Nafiseh Moshashaeh (I tried to shout with them), Raquel Marques (Tiempos de deseo), Alice Lenay (Dear Hacker); les sessions infantils que, a més de la preestrena de la pel·lícula d’animació Bon dia, món! (Anne-Lise Koehler i Éric Serre), van acollir l’espectacle de titelles de Xip Xap Teatre.

Donem les gràcies a totes les persones i entitats que ens heu acompanyat aquestes setmanes.

Fotografies: Elena Hunter