Aquest dilluns 13 de maig MIFDB x Me siento extraña ha omplert el Candy Darling d’amants del cinema queer. Les directores Sofia Esteve, Isa Luengo, Marina Freixa, Lucía G. Romero i Alba Cros van conversar amb li periodista, Mariona Borrull i la programadora de la MIFDB Alba Villarmea sobre els curtmetratges que projectaran a la primera sessió de Cinema fora de lloc, a més d’especular sobre la possibilitat que estiguem participant d’un renaixement del New Queer Cinema. Després de la conversa, algunes valentes van deixar que li tatuadori Luca Calderó interpretés la temàtica d’aquesta 32a edició sobre la seva pell. També vam unir la ràbia col·lectiva en un minut de silenci pel triple crim lesbòfob que va tenir lloc a Buenos Aires la setmana passada. Per acabar, Poësia (Barbara Galdós) va matisar els colors de l’ambient amb un DJ Set House refrescant i festiu.