Activitats virtuals

De l’1 al 14 de juny tindran lloc una sèrie d’activitats virtuals que amplien els debats estètics i sociopolítics que les pel·lícules d’aquesta primera part de la 28a Mostra ens plantegen. Taules rodones, master class i activitats infantils on participaran les directores programades, juntament amb activistes, cineastes i artistes vinculades de diferents maneres amb aquestes qüestions.

Dimarts 2 de juny

Conversa amb Eulàlia Lledó, filòloga i escriptora, Helen Torres, sociòloga especialista en narratives feministes i Blanca Busquets, traductora d’Ursula K. Le Guin.
Més informació>>

 

Dimecres 3 de juny

Activitat formativa impartida per la directora Narges Kalhor al voltant de les possibilitats de la dramatúrgia experimental i els formats híbrids.
Més informació>>

Dijous 4 de juny

Conversa amb Andrea Testa, directora del film Niña mamá, Mireia Amat, de l’Associació Drets Sexuals i Reproductius i Rosa María Palencia, professora agregada de comunicació audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Més informació>>

 

Dimarts 9 de juny

Diàleg entre documentalistes al voltant del cinema pioner de la realitzadora colombiana.
Més informació>>

 

Activitats infantils virtuals

Dissabte 6 de juny

Taller de creació de personatges a càrrec de Gina Thortsensen, artista, il·lustradora i codirectora artística del film Les vides de Marona, programat en aquesta edició.
Més informació>>

 

Dissabte 12 de juny

Taller-tutorial per aprendre trucs creatius i fer vídeos transformadors a partir del film Binti, programada a la Mostra i dirigida per Frederike Migom.
Més informació>>