Cinema fora de lloc

DEL 31 DE MAIG AL 12 DE JULIOL

Amb la col·laboració dels districtes de Gràcia, Nou Barris i Ciutat Vella, de Lliures en la diversitat i el patrocini de D.O. Catalunya 

Al llarg dels mesos de maig, juny i juliol tindran lloc cinc projeccions a l’aire lliure a diferents places dels districtes de Ciutat Vella, Gràcia i Nou Barris. Les quatre primeres sessions estaran copades per comèdies realitzades als anys noranta per directores lesbianes: les protagonistes dels seus films així com les seves històries també estan travessades per la vivència de la dissidència de gènere i sexual. L’escassa difusió que van tenir aquestes pel·lícules en el seu moment, les dificultats per localitzar-les avui dia i la força del boca-orella les han convertit en obres de culte per a la comunitat LGTBIQ+.
Per tancar aquesta programació es projectaran les peces guanyadores de Cortos en femenino 2023, convocatòria anual de curtmetratges dirigits per dones que organitza TRAMA – Coordinadora de mostres i festivals de cinema, vídeo i multimèdia realitzats per dones.

A DIFERENTS PLACES DE BARCELONA