El vídeo del minut: els amors

Amb la col·laboració de La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison

CONVOCATÒRIA 2016 TANCADA

Convocatòria 2016
El vídeo del minut, projecte iniciat el 1997, és una invitació a totes les dones per a que expressin i visibilitzin el seu punt de vista mitjançant la filmació d’un pla seqüència d’un minut. Aquesta és una convocatòria que es desenvolupa a l’Estat espanyol a través de TRAMA, la coordinadora de festivals i mostres de cinema de dones.

El tema proposat aquest any vol reflectir diferents punts de vista de les dones respecte a la noció i la vivència dels AMORS:

El concepte monolític d’amor està sent creuat per significats diversos en el context de la renovació de categories que orienten i alimenten les transformacions de les societats contemporànies. La cultura i la perspectiva de les dones han jugat un paper important en aquesta renovació, enriquint conceptual i discursivament no només els imaginaris sinó també les formes de vida i les maneres d’acció i interacció social i política. Amor discurs, amor culte, mal d’amors, amors que maten, amors que salven, amors meus, ai amor!, all you need is love, amor, amor etern, amor passió, amour, amor traïdor, amor sincer, amor patri,amor de mare, per amor a l’art, amor fugida, poliamor, amor filial…

una invitació a donar forma, col·lectivament, a la pluralitat i la diversitat de referències que suggereix aquest concepte/paraula/categoria.

Esperem les vostres creacions fílmiques!

Podeu enviar el vostre vídeo mitjançant la plataforma WeTransfer a mostra@dracmagic.cat o bé enviant-les o portant-les a la nostra seu a:

DRAC MÀGIC
C/Sant Pere Mitjà, 66
08003 Barcelona

www.elvideodelminuto.org