CORTOS EN FEMENINO 2103

Celebraciones de Paz Piñar, 12’

Mario, de setze anys, és una bomba a punt d’esclatar. La celebració de l’aniversari del seu pare és la guspira que encén la metxa.

Eso otro de Marta Onzain i Alberto R. Peña-Marín, 3’

La història d’Hugo i Ana, com totes les històries d’amor, també amaga un secret.

Fe de vida d’Elena Frez, 6’

Una dona va a fer una gestió administrativa i es troba amb un problema inesperat.

Generación k de Gemma Badía, 7’

La senyora K du una vida rutinària. Cada tarda, en sortir de la feina, va a una cafeteria. Allà l’espera la Chan, una cambrera que ja no sap què fer per cridar la seva atenció. Un dia, de resultes d’un accident, el senyor K fa un estrany descobriment.

Juliana de Jana Herreros Narváez, 18’

Qui decideix quan és el moment de viure en una residència? Una història senzilla i emotiva.

La Chica de la Fábrica de Limones de Chiara Marañon, 8’

Una meditació sobre la feina i la vida; una dissonància.

Le Cimetière des Marionettes d’Elena Molina, 15’

Després de dedicar la seva vida a les marionetes, Desiré ha decidit deixar-les durant una temporada. Però la seva amiga Fabe s’ha proposat de crear un espectacle de titelles per a conscienciar la infantesa de la importància d’anar a escola.

Sarirosa de M. José Anrubia, 17’

La discriminació de la dona a l’Índia, sempre vinculada a la religió hinduista i a antics costums, suposa una de les injustícies més grans respecte de la dona avui en dia. Lluitar per canviar idees, usos, comportaments i creences en les ments dels homes i les dones de l’Índia és una iniciativa titànica.

Tryouts (Provatures) de Susana Casares, 14’

Ser adolescent no és fàcil, especialment per a la Nayla, una noia americana i musulmana que vol entrar a l’equip d’animadores del seu nou institut.

Un lugar mejor de Marisa Crespo Abril i Moisés Romera, 4’

En Thimbo vol ser futbolista. En Malik somia en tenir el seu propi negoci. En Demba només pensa a marxar a un lloc millor.

Y otro año, perdices de Marta Díaz De Lope Díaz Martín, 15’

És l’aniversari de l’àvia i la Rosa, l’amfitriona, es pensa que ho té tot sota control però, ¿serà capaç de capejar les seves germanes, l’absurda obsessió del seu marit per la copla i, al cap i a la fi, podrà amb ella mateixa davant les sorpreses que li forneix la seva família?

Dimarts 8 de juliol a les 21,30h Plaça de Sant Pere, La Ribera