Dijous 21 de juny

21:45 h | Plaça de Sant Pere (Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera)

Cortos en Femenino 2018

Programa itinerant de curtmentratges de realitzadores de l’Estat espanyol elaborat per TRAMA, Coordinadora de muestras y festivales de cine, vídeo y multimedia realizado por mujeres.

Amb la presència d’algunes directores.

Copa de vi cortesia de 

Sé lo que quieras 

Marisa Crespo (10′) Espanya

 

No et creguis les notícies. En aquest país, si una persona lluita, aconsegueix complir els seus somnis. I Yulissa, una jove colombiana, ha vingut aquí a demostrar-ho.

Centrifugado

Mireia Noguera (10′) Espanya

 

Un jove ajuda a una senyora major a pujar la bugada fins a la seva casa. Una vegada dins, la senyora no sembla disposada a deixar-li marxar.

The Neverending Wall 

Silvia Carpizo De Diego (12′) Espanya

 

La pel·lícula, de la valenciana Silvia Carpizo, és un al·legat contra la destrucció de la memòria històrica de la East Side Gallery de Berlín i contra la construcció d’alguns murs interminables, com en un bucle incessant, continuen aixecant-se i coartant les llibertats. Un cant sobre la creativitat, la memòria contra l’oblit i la força de l’art contra la barbàrie de la censura.

Indios y Vaqueros 

Emilia Ruíz, (4′) Espanya

 

El joc diari de Leo a casa és “indis i vaquers”. Avui, amb tan sol 5 anys, aprendrà un nou joc.

Marta

Lucía Forner Segarra (16′) , Espanya

Marta creu que la seva professió ideal seria la d’assassina en sèrie, i vol que Carlos sigui la seva primera víctima.

Conservas 

Mireia Pozo (15′) Espanya

 

Conserves narra la situació de Paula, una noia inquieta que vol proposar-li tenir una relació oberta a Guilli, el seu nuvi. Però pel camí, la gelosia, els dubtes i el desig per una altra persona faran que dir-li-ho no sigui tan fàcil.

Bombón helado

Sadrak Smorz (9′) Espanya

 

Una dona té fantasies eròtiques mentre prepara menjar congelat i posa taula per a dues.

 

La hora de la merienda

Chela acaba de quedar-se vídua i es trasllada a una nova ciutat per estar més prop de la seva filla, que no li fa ni cas. La solitud la porta a la beguda, el seu vici secret. Un dia coneix a la seva veïna Elena i la convida a berenar. Aviat es fan grans amigues. El que no sap Chela és que Elena en realitat és Jaime.

 

Monday

Candice Vallantin, 2018 (8′)

 

Aixafada pel tedi de la seva rutina diària, Clara, una dona de negocis dona un salt de fe. Un dia, ofegant-se en l’ansietat, arriba a un punt de ruptura. Monday és una pel·lícula experimental que explora els límits de la narrativa amb la dansa, el moviment i el so.

 

deSencuentro

 

Adaptació de l’obra de teatre El penúltim viatge, de l’aragonès Gil Novales.