Cortos en femenino

14 de juliol a les 21.45 h

Pati de la seu del Districte de Nou Barris

Un documental i quatre ficcions conformen la selecció guanyadora de Cortos en femenino 2022, convocatòria anual de curtmetratges dirigits per dones que es llança des de TRAMA – Coordinadora de Muestras y Festivales de cine, vídeo y multimedia realizados por mujeres.

Amb presència de les directores Carme Gomila, Irene Albanell i Katherina Harder

Oro rojo

> Carme Gomila
Estat espanyol, 2020, 12’, VE

 

Oro Rojo parteix de la denúncia de les dones marroquines que recullen maduixes a Huelva per construir un relat polifònic que apel·la a una dimensió estructural: polítiques migratòries, lluites contra l’extractivisme, capitalisme racial, aliances situades… ajudant-nos a reflexionar sobre la complexitat del conflicte i la seva representació.

Seguir llegint>>

Club Silencio

> Irene Albanell
Estat espanyol, 2021, 19’, VE

La Martina, una nena de 10 anys, passa una tarda amb l’Alejandra, la seva mare. Mare i filla tenen una química increïble, però la seva relació és complicada a causa del contacte nociu de l’Alejandra amb les drogues.

Seguir llegint>>

Escamas

> Katherina Harder
Estat espanyol, 2020, 19’, VE

L’Alicia, de 39 anys, no ha aconseguit tornar-se a sentir còmoda amb el seu cos des que li van fer una mastectomia a causa d’un càncer mamari. Per un imprevist domèstic, coneix la seva veïna nova, la Lucía, una dona transsexual, que l’ajudarà en el seu procés de redescobriment i acceptació.

Seguir llegint>>

Sorda

> Nuria Muñoz-Ortín i Eva Libertad
Estat espanyol, 2021, 18’, VE

L’Ángela és sorda i Darío és oient. Són parella i tenen sis gallines, quatre gosses, un hort i molts problemes de comunicació. Ara també tindran un fill.

Seguir llegint>>

Xsmall

> Alba Gutiérrez
Estat espanyol, 2022, 13’, VE

Tania ha comprat uns pantalons per anar a una festa. Quan se’ls prova, s’adona que no li van bé. Un petit contratemps. Però per a la Tania, posar-se uns altres pantalons no és una opció.

Seguir llegint>>