Cortos en femenino 2024

Dimecres 3 de juliol a les 21.45 h al Pati de la seu del districte de Nou Barris

Amb la col·laboració de TRAMAi La Masia de la Guineueta

< Cinema fora de lloc

Cinc peces curtes integren la selecció guanyadora de Cortos en Femenino del 2024. Aquesta convocatòria anual de curtmetratges dirigits per dones es llança des de TRAMA. Coordinadora de Muestras y Festivales de cine, vídeo y multimedia realizados por mujeres. Algunes de les directores estaran presents a la sessió per presentar els seus curtmetratges.

Colorado

Sandra Gallego, Pilar Gómez, Estat espanyol, 2023, 12’, VE

Les circumstàncies personals de Carmen, una dona de 74 anys, la porten a forçar una trobada amb una antiga amiga, Ángeles, qui fa 30 anys que no veu.

 

 

Estigma

Aida Argüelles, Estat espanyol, 2023, 7’, VE

Estigma narra la vida d’una dona especial, intel·ligent i talentosa que després d’un succés traumàtic pateix una crisi que marca la seva llibertat per sempre.

 

Hàbitat

Elena Escura, Estat espanyol, 2023, 18’, VE

Cada dia, la Marisa observa aquesta casa des del carrer: l’edifici, el balcó, la vida que transita darrere del finestral. Un dia Marisa decideix fer una cosa que va deixar pendent: acomiadar-se.

Intercambio

Amaia Yoldi, Estat espanyol, 2023, 14’, VE

Antonio i Inés són dos complets desconeguts que se citen a través d’una aplicació per intercanviar-se una cosa que Inés no tolera més i que Antonio vol provar. Entre ells apareix aquesta estranya complicitat que de vegades sorgeix entre desconeguts. Tanmateix, allò que vivim en la intimitat no sempre és una cosa que volem reconèixer.

Mentiste, Amanda

Eva Libertad, Nuria Muñoz, Estat espanyol, 2023, 16’, VE

Amanda i Virgi són dues amigues inseparables, però res tornarà a ser el mateix quan una tarda un home s’encreui en el seu camí.

 

Pati de la seu del Districte de Nou Barris
Plaça Major de Nou Barris, 1, 08042 Barcelona
Metro L4 Autobusos 47, D40, D50, V29, N1 i N6