Curtmetratges fora de lloc

30 de juny a la Plaça Sant Pere

Amb aquesta programació de curtmetratges a l’aire lliure la Mostra participa a la Festa feminista al barri, organitzada conjuntament amb La Bonne i Sindillar en el marc de la Festa Major del Casc Antic.

PROGRAMA DE LA FESTA FEMINISTA DEL BARRI
11.00 h | Ruta de cures antiracista
de Sindillar (punt de trobada: CC El Born)
20.00 h | Mostra de teatre
20.30 h | Pica-pica i punxada de DJ Nicky
21.45 h | Curtmetratges fora de lloc amb la presència de Virginia García del Pino i Angelika Levi

“Any 2030, el vent portarà un futur imperfecte on una gran màquina irradiarà poemes escrits per nenes perquè els homes-ocell no puguin tornar a tocar-les mai més.”

Seguir llegint>>

Ahorita frames

> Angelika Levi
Alemanya i Mèxic, 2021, 22′

Des del setembre del 2001 fins a l’abril del 2002, Nan i Nancy, juntament amb altres dones llatinoamericanes, van treballar per a l’empresa d’amiant Branch netejant els luxosos apartaments, oficines i bancs de Manhattan a la Zona Zero, àrea hermèticament segellada.  Les dones no tenien permisos de residència ni de treball als EUA, i les seves mascaretes antipols no tenien filtre per l’amiant.

Seguir llegint>>

El retorn al lloc on va créixer marca el punt de partida d’aquest vídeo assaig sobre les classes socials i els sentiments polítics. Una reflexió sobre la distància i les discontinuïtats. Discontinuïtat entre el present i el passat de l’artista. Entre la seva família i ella mateixa. Entre l’ella del passat i el jo del present.

Seguir llegint>>

Project Motherhood

> Lea Hanzelova i Michal Babinec
Eslovàquia i Estat espanyol, 2021, 10′

La Lea sempre ha volgut ser mare, es pensava que el naixement del seu fill Elies la faria sentir completa. Però la realitat dels primers mesos amb el nounat no té res a veure amb el que s’esperava. Està esgotada, no pot dormir i se sent atrapada en un bucle infinit d’alletar, canviar bolquers i adormir el bebè. Les persones al seu voltant semblen estar bé, però ella es troba lluitant per ser feliç. És una mala mare?

Seguir llegint>>

Transparen, I Am

> Yuri Muraoka
Japó, 2020, 12′

En aquesta peça experimental, guanyadora del Gran Premi en el passat Festival Internacional de Curtmetratges d’Oberhausen, la directora ens submergeix en la seva vida i en la seva ment. Veiem el mar, imatges del cel preses a contrallum i sentim la realitzadora explicar el seu intent de suïcidi fallit. El que segueix és una història personal i íntima sobre la vida, les seves dificultats i la seva bellesa.

Seguir llegint>>