Itineràncies

Del 18 d’octubre al 25 de novembre de 2022

Amb el suport de Diputació de Barcelona i la col·laboració de l’Instituto de las Mujeres

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona (MIFDB) arriba aquest 2022 a la seva 30a edició després de tres dècades de treball compromès amb la difusió del cinema realitzat per dones. En el context d’aquesta celebració proposem una programació itinerant que recorrerà el Festival de Cinema Europeu de Sevilla, el CGAI – Filmoteca de Galícia i la Filmoteca Espanyola. Aquest programa està format per una selecció d’obres rellevants de la creació fílmica femenina i que constitueixen així mateix una mostra del treball de programació de la MIFDB.

Acompanyarem aquestes projeccions amb la presentació del llibre Un trajecte pels feminismes fílmics. 30 anys de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, que ofereix un recorregut per aquestes tres dècades de programació i reflexió cinematogràfica.

Sevilla

Festival de Cine Europeo de Sevilla

    • 18 d’octubre a les 20.00 h
  •         ►Projecció, presentació del llibre Un trajecte pels feminismes fílmics. 30 anys de la Mostra Internacional de Films de dones de Barcelona i taula rodona Reflexió al voltant dels feminismes en l’àmbit de la creació cinematogràfica amb la participació de María Zafra (directora de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona) Rocío Huertas (AMMA) i Bárbara Guerreró (col·lectiu Hyksos).
  •        ►El silenci de Christine M. (1982) de Marleen Gorris, 92′

 

 

La Corunya

CGAI – Filmoteca de Galícia

 

 

Madrid

Filmoteca Española