Cloenda d'Arxipèlag 2021

Divendres 10 de desembre a les 19.00 h al Zumzeig Cinecooperativa

Presentació dels resultats de la quarta edició de la convocatòria Arxipèlag, en què una vintena de dones cineastes, crítiques, artistes visuals i cinèfiles han dedicat peces de diversos formats a tres directores icòniques: Margaret Tait, Dorothy Arzner i Cecilia Mangini.

El Zumzeig Cinecooperativa acollirà la projecció d’aquestes obres, que entraran a formar part de la instal·lació en línia del web del projecte. En aquesta quarta edició, el propòsit ha estat fer visible el reconeixement de les cineastes Margaret Tait, Dorothy Arzner i Cecilia Mangini, tres directores innovadores i pioneres que, a la seva manera i en camps cinematogràfics diferents, han contribuït al desenvolupament de les estètiques i dels llenguatges cinematogràfics i a l’enriquiment dels imaginaris personals i col·lectius de diverses generacions.

Des del 2020 Dones Visuals coorganitza amb la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona aquest projecte amb la voluntat d’enfortir els espais de gaudi cinèfil, visionat col·lectiu i co-creació i la celebració de la comunitat fílmica femenina de la ciutat de Barcelona. Enguany, a l’esdeveniment de presentació s’exposaran les novetats del projecte de cara a la propera edició.

L’esdeveniment serà divendres 10 de desembre a les 19.00 h al Zumzeig Cinecooperativa.

Carrer Béjar, 53. Barcelona. Metro: Sants (L5), Tarragona (L3), Hostafrancs (L1).

Entrada gratuïta per ordre d’arribada.

Aquest cinema segueix les mesures de seguretat de la normativa per Covid-19, per tant, l’ús de mascareta és obligatori en tot moment.