Presentació del Projecte Arxipèlag 2020

Dijous 17 de desembre a les 18.00 h al Zumzeig Cinecooperativa

Presentació dels resultats de la tercera edició de la convocatòria Projecte Arxipèlag de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, on més de quaranta dones cineastes, crítiques, artistes visuals i cinèfiles han dedicat peces de diversos formats a les seves directores de referència.

El Zumzeig Cinecooperativa acollirà la projecció d’una sel·lecció d’aquestes obres, que entraran a formar part de la instal·lació en línia del web del festival. En aquesta tercera edició, 20 noves illes s’han incorporat a aquest arxipèlag, corresponents a cineastes com Lucrecia Martel, Margaret Tait, Maria Ruido, Alice Rohrwacher, entre moltes altres a qui les participants han volgut retre homenatge.

Durant l’acte s’exposaran les novetats de la propera edició d’aquesta proposta que la Mostra desenvolupa amb Dones Visuals, entre les quals val destacar la voluntat d’enfortir els espais de gaudi cinèfil, visionat col·lectiu i co-creació i la celebració de la comunitat fílmica femenina de la ciutat de Barcelona.

 

Carrer Béjar, 53. Barcelona. Metro: Sants (L5), Tarragona (L3), Hostafrancs (L1).

Entrada gratuïta per ordre d’arribada.

Aquest cinema segueix les mesures de seguretat de la normativa per Covid-19, per tant, l’ús de mascareta és obligatori en tot moment.