Sessions a l’aire lliureProjeccions a l’aire lliureProjeccions a l’aire lliure

  • Sessions a l’aire lliure
  • 31 de maig i 4 de juny
  • Divendres 31 de maig, 21:30

Panorama

Amanhecer a andar (Caminar a l’alba) Sílvia Firmino Portugal, 2012, 97 min, VOSC

Amb la presència de la directora i la productora

Durant els anys cinquanta, el Grande Hotel da Beira va ser un luxós establiment on els habitants blancs de Moçambic podien gaudir de tot tipus d’excel·lències exòtiques. Avui, aquest enorme i misteriós edifici està ocupat per més d’un miler de persones que l’han despullat dels materials de construcció per vendre’ls i que intercanvien mercaderies ens els seus passadissos. Amanhecer a andar mostra la vida a l’hotel, que es revela fragmentadament a través d’encontres amb la gent que l’habita.

Lloc: plaça Salvador Seguí

  • Dimarts 4 de juny, 22:00

Panorama – Fronteres

Inch’allah Anaïs Barbeau-Lavalette Canadà-França, 2012, 102 min, VOSE

Amb la presència de la directora

Chloë és una jove metgessa que s’ocupa de dones embarassades en un ambulatori improvisat dins d’un camp de refugiats a Cisjordània. S’enfronta cada dia amb els controls i el conflicte que afecten la vida de les persones que coneix: Rand, una pacient per qui sent un gran afecte; Faysal, el germà gran de Rand, un fervent resistent; Safi, el germà petit de Rand i Faysal, un nen que ha crescut amb la guerra i que somia a creuar les fronteres volant, i Ava, una jove soldat que és veïna de Chloë a Israel.

Lloc: plaça de la Virreina

  • Projeccions a l’aire lliure
  • 31 de maig i 4 de juny

A la cita habitual de la plaça de la Virreina, al barri de Gràcia, la Mostra, des de l’any passat, ha afegit un altre espai: la plaça Salvador Seguí, al Raval, la plaça on es troba la nova seu de la Filmoteca de Catalunya.

  • Projeccions a l’aire lliure

[/checklist] [checklist2]

  • 31 de maig i 4 de juny

[/checklist2] A la cita habitual de la plaça de la Virreina, al barri de Gràcia, la Mostra, des de l’any passat, ha afegit un altre espai: la plaça Salvador Seguí, al Raval, la plaça on es troba la nova seu de la Filmoteca de Catalunya.