Cinefòrums Birth Cultures. Cultures de naixement

De l’1 de desembre de 2021 al 13 de gener de 2022

Organitza La Bonne amb el suprt de La Mostra de Films de Dones de Barcelona

La Mostra de Films de Dones de Barcelona participa a les activitats lligades a l’exposició Birth Cultures. Cultures del naixement de La Bonne. Centre de cultura de dones Francesca Bonnemaison, proposant un seguit de projeccions cinematogràfiques que aniran seguides de cinefòrums per reflexionar, intercanviar experiències i compartir opinions entorn de les diferents formes de maternitat.

Birth

> Naomi Kawase
2006. 39′ 

Dimecres 1 de desembre | 19.30 h | La Bonne

Kawase Naomi presenta el vincle de la vida a través de la seva pròpia experiència del part. “Primer tenia previst filmar des del dia que vaig concebre un fill i fins al moment en què vaig donar a llum. Però em vaig adonar, mentre filmava, que aquesta no és la història d'”una vida”. 

Seguir llegint>>

Presentació a càrrec d’Anna Solà

 

Dimarts 14 de desembre | 19.00 h | La Bonne

Kirsa Nicholina registra el naixement d’un nen a casa pel mètode Lamaze. El pare l’ajuda en el part, mentre que un metge el guia. En el moment del naixement, la mare s’aproxima i agafa la mà del nen i la guia fora del seu cos, cap als seus braços.

Seguir llegint>>

 

 

Misconception es composa de sis parts que expliquen la experiència d’una dona i el seu marit durant el curs del seu part natural. La pel·lícula transmet a la perfecció la precisió i la cura amb la que s’ha realitzat.

Seguir llegint>>

 

 

Presentació a càrrec de Marta Selva

Dijous 13 de gener | 18.30 h | La Bonne

Un nou lloc al món es revela alhora que Bea es confronta amb la pèrdua i amb el que imagina que vindrà. A la casa que es prepara per acollir el canvi, habiten les pors. Una soledat imprevista també sembla formar part del seu desig, el desig de ser mare sense parella i lesbiana…

Seguir llegint>>

 

Presentació a càrrec de Raquel Marques

La Bonne en col·laboració amb la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona

C/ de Sant Pere Més Baix, 7 (Barcelona)

Metro L4 Urquinaona, Jaume I | L1 Catalunya | L3 Catalunya