Clara Roquet

Clara Roquet, nascuda a Barcelona, és guionista i directora, i es va graduar amb el Màster de Guió de la Universitat de Columbia. La seva primera pel·lícula com a guionista va ser 10.000 Km, dirigida i coescrita per Carlos Marquès-Marcet i guanyadora de cinc Biznagas en el Festival de Màlaga, entre les quals destaquen la Biznaga d’Or a la Millor pel·lícula i la Biznaga de Plata al Millor Guió Novell.

Al costat de Carlos Marquès-Marcet també ha co-escrit la seva última pel·lícula Els dies que vindran, guanyadora de la Biznaga d’Or a la Millor Pel·lícula en el Festival de Màlaga i de tres Premis Gaudí. Ha col·laborat amb el director Jaime Rosales, escrivint la pel·lícula Petra, que es va estrenar en la Quinzena de realitzadors del Festival de Cannes. Roquet col·labora habitualment amb cineastes com Antonio Méndez Esparza, Daniel Burman, Isabel Coixet, o Mounia Akl.

Roquet és directora dels curtmetratges El adiós Les bones nenes i del llargmetratge Libertad, produïda per Lastor Media i Avalon P.C.

 

> Conegudes (també) a casa 2022