Col·lectiu Hola cariño: Maria Bea Torrell, Pilar Borrajo, Alejandra Cabello i Andriev Mechowski

Maria Bea Torrell (Barcelona, 1993)

Va estudiar el grau en Fotografia i Creació Digital i un postgrau en Postproducció a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa. Insatisfeta amb la carrera, sentia que havia de posar en pràctica el que havia après. Es va presentar a la primera edició del concurs Illuminating Curiosity, i juntament amb dos companys, va guanyar el primer premi. Gràcies a això, va treballar vuit mesos a l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)com a fotògrafa i dissenyadora gràfica, tot i que també va realitzar vídeos i n’actualitzava la pàgina web. Aquell va ser el seu primer contacte com a treballadora d’una empresa i membre de l’equip corporatiu, amb el que va aprendre la responsabilitat que això comportava.

Paral·lelament va estar tres anys com a voluntària a l’Agrupament Escolta i Guia de Sant Ignasi, on va tractar amb nois de 6 a 18 anys i on va despertar el seu interès per la joventut.

Pilar Borrajo Ramos (Madrid, 1993)

Es va graduar en Belles Arts a la Universitat Politècnica de València (UPV) i va realitzar el seu primer curtmetratge documental a Almeria, Infinita. Des que va acabar la carrera no ha deixat d’experimentar amb diferents tècniques de la imatge i del vídeo, buscant noves formes d’evocar una idea. Aquests últims dos anys ha estat voluntària a la fira de fotografia contemporània Jääl -a Madrid- i al DocsBarcelona. Ara aspira a seguir treballant en el terreny documental, viatjant i explorant altres cultures.

Alejandra Cabello (Granada, 1992)

El periodisme li agrada des de petita i per això se’n va llicenciar a la Universidad de Málaga (UMA). Va treballar durant un any en l’agència de publicitat i comunicació “Pasedeprensa Comunicación”, on fotografia, xarxes socials, vídeos professionals i notes de premsa eren el seu dia a dia. Anteriorment, va passar pel departament de comunicació interna de Cepsa – La Rábida, on la relació amb els empleats era la principal preocupació.

Al cap d’uns anys es va adonar que no la motivava explicar merament la notícia però que narrar històries i vivències sí, i va dirigir el seu primer documental La maleta del placer.

Actualment està fent el màster en Documental Creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Andriev Mechowski (Santiago de Xile, 1989)

Va estudiar Disseny Gràfic & Multimèdia a la Universidad de Artes,  Ciencias y Comunicación (UNIACC)de Santiago de Xile, on va guanyar dues vegades el premi a l’Alumne Revelació de la Carrera i el concurs 100 Pies de Entel TVpel Mundial de Sud-àfrica 2010. Va ser finalista del X Concurso Internacional de Alfombras  Guatemaltecas representant la Universitat al Palau de Govern de Xile. Va treballar dos anys a l’agència de màrqueting digital Di Paola (Santiago de Xile). Ha treballat en pràctiques a les agències de publicitat McCan Erikson (Rio de Janeiro, Brasil) i a Double You (Barcelona, Espanya). En paral·lel a la seva carrera, s’ha perfeccionat a través de cursos de fotografia i producció musical. Actualment, ha creat la seva pròpia consultora de màrqueting (Eight Mktg Lab) a Xile mentre segueix formant-se amb el màster en Documental de la UAB.