Cortos en femenino: Plaça Sant Pere, Sant Pere, Santa Caterina i La Ribera

Dijous 16 de juny, 22h

Amb el suport del Districte de Ciutat Vella i la Fundació SGAE
Amb el patrocini de la DO Catalunya

Programa itinerant de curtmentratges de realitzadores de l’Estat espanyol elaborat per TRAMA, Coordinadora de muestras y festivales de cine, vídeo y multimedia realizado por mujeres.

Amb la presència d’algunes directores.

Amigas íntimas

Irene Cardona, Espanya, 2015, 10′

Quan Carmen torna a casa després d’un viatge de negocis, troba a la seva amiga Lucía nua al seu llit matrimonial.

 

 

 Café para llevar

Patricia Font, Espanya, 2014, 13′ 06″

Alicia camina atrafegada enllestint els preparatius de les seves noces quan decideix entrar a demanar un cafè per endur-se a la primera cafeteria que troba. Casualitats del destí, s’hi troba inesperadament en Javi.

No et tiris, encara

Marta Gastón, Espanya, 2014, 14′
VE Català

Un pont, les 18:40 i un noi a punt de suïcidar-se. Així es creuen els camins de l’Arnau i la Berta. Un noi de bona família i una noia de barri, però que no són tan diferents com semblen. Viuran una muntanya russa d’emocions en un moment extrem de les seves vides.

 

Roboethics

Rut Angielina G. Fuentes, Espanya, 2015, 6′

Quan pots començar a tractar un robot com a un ésser humà? Lara i Sergio descobriran que és més perillós tenir a una persona com a guardià, que a un ser fet de cables i metall, que pot arribar a tenir reaccions més humanes que les d’ells mateixos.

 

 

Sara a la fuga

Belén Funes, Espanya, 2015, 19′

Sara viu en un centre d’acollida per a menors. L’adolescència se li escorre entre els dits mentre espera que un dia torni el seu pare.

 

 

Una vez

Sonia Madrid i María Guerra, Espanya, 2015, 14′

Un dia com un altre qualsevol, la Chila Huerta va fer llevar els seus tres fills i va abandonar la casa on vivien amb el seu marit. Ningú a la ciutat no entenia com havia estat capaç de deixar-lo. Un home que duia la bondat reflectida als ulls.

 

Vida y reflejo

Julia García, Espanya, 2015, 13′

Celia (45) és una dona atrapada en el cos i la vida d’un home. Després d’una existència de mentides i dolor, troba el valor suficient per començar de zero i decideix lluitar. Però les responsabilitats familiars i socials la superen i la retornen a aquesta vida que en realitat no és la seva.

 

Films projectats al programa Cinema fora de lloc