El Masnou

DC 21 d’octubre, 20h

Sala Can Malet, El Masnou

Rastres de sàndal (+)

Maria Ripoll

Guió: Anna Soler-Pont

Podeu veure el trailer.

Mina, actriu índia d’èxit a Mumbai, decideix buscar la seva germana Sita, de qui va ser separada després de la mort de la seva mare. Mina troba la seva germana a Barcelona, però aquesta ara es diu Paula i no recorda res del seu passat ni de la Mina. La Sita comença llavors un viatge d’auto-descobriment, un viatge d’amor i esperança entre Mumbai i Barcelona.

DC 18 de novembre, 20h

Sala Can Malet, El Masnou

Tots volem el millor per a ella (+)

Mar Coll

Guió: Mar Coll i Valentina Viso

Podeu veure el trailer.

Un any després de patir un terrible accident de trànsit, la Geni està llesta per a reprendre la seva vida… o almenys és així com ho vol veure la seva família.
El cert és que malgrat el seu esforç, la Geni se sent incapaç de complaure tothom: la vida que portava abans de l’accident ja no té cap interès per a ella, per què reprendre-la aleshores?
El desconcert que li produeix aquesta evidència dóna pas a un comportament cada vegada més erràtic i a una única idea que comença a créixer dins seu: fugir.

DC 16 de desembre, 20h

Sala Can Malet, El Masnou

Empieza en ti (+)

Marta Vergonyós

Guió: Marta Vergonyós i Anna Sanmartí

Crònica / trajecte d’un grup de dones que treballa de forma conjunta la sortida de la teranyina de la violència masclista, a través de l’art com a forma de construir la resiliència.

Films projectats al programa Conegudes (també) a casa