Dimecres 2 de desembre | 18.00 h | En línia

Experiències col·lectives històriques en el món audiovisual feminista

Col·loqui virtual al voltant de diferents experiències col·lectives històriques en el món audiovisual feminista. Col·lectius de crítica cinematogràfica, de producció audiovisual, de distribució o d’exhibició… (re)conèixer les històries d’algunes de les experiències més destacades a Europa i Estats Units pel que fa a l’acció col·lectiva feminista des del món cinematogràfic significa identificar un paradigma de creativitat a contrapèl dels models hegemònics i amb gran impacte disruptiu que pot aportar llum sobre les estratègies que cal seguir avui en dia per afavorir un canvi de guió als dos costats de la pantalla.

 

Amb la participació de: Nicole Fernandez, directora general del Centre Audiovisuel Simone de Beavouir (França); Karola Gramann, membre de la revista pionera Frauen und Film i co-fundadora de Kinothek Asta Nielsen (Alemanya), Emma Hedditch, membre del grup de treball Cinenova (Gran Bretanya) i Debra Zimmerman, directora executiva de Women Make Moves (Estats Units).

 

El col·loqui virtual es podrà seguir en streaming des d’aquesta mateixa pàgina web. L’activitat serà en anglès i posteriorment es pujarà una flimació amb subtítols en català. 

7 Comments

 1. jose bermudez ramon

  hola tengo varias dudas y preguntas, estas son ¿en que se diferencia el cine feminista del cine hecho por mujeres? ¿existe una industria de “cine feminista”? ¿el cine experimental es mas de mujeres o de hombres? ¿el cien o arte surrealista es mas surrealista si esta hecho por mujeres o por hombres? ¿la creatividad es patrimonio de la mujer o del hombre? ¿el cine feminista es sinomimo de cine lesbico? ¿el cine feminista es socialista? muchas gracias y perdonen.

  Reply
  • Mostra Films de Dones Barcelona

   Hola! muchas gracias por tus preguntas. Quizás algunas respuestas a ellas formen parte de sus presentaciones. Intentaré transmitirles las que no queden contestadas tras sus intervenciones.

   Reply
 2. serigen lumy dolores

  hola buenas tardes mi pregunta es para Debra Zimmerman ¿a cambiado la manera de crear debido a la pandemia?

  Reply
  • Mostra Films de Dones Barcelona

   Merci! le trasmitiré tu pregunta al finalizar las intervenciones

   Reply
 3. silvia rosales ruiz

  buenas tarde mi preguntar es para Emma Hedditch, ¿hay una manera feminista de entender, la pandemia, el covid19? ¿el feminismo es la vacuna para un futuro mas social, y igualitario? MUCHAS GRACIAS!

  Reply
  • Mostra Films de Dones Barcelona

   Gracias Silvia, les compartiré tus preguntas al finalizar sus intervenciones

   Reply
 4. Tyson

  If some one needs to be updated with most recent technologies then he must be
  visit this web page and be up to date every day.

  My web blog: Otilia

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *