Greta Schiller i Andrea Weiss

Greta Schiller i Andrea Weiss van fundar Jezebel Productions l’any 1984, una companyia sense ànim de lucre que treballa tant a Londres com a Nova York. Avui continua sent la força impulsora de produccions cinematogràfiques guardonades a mans de dones.

Les autores d’aquest documental, no solament documenten visualment i narrativament l’existència d’una activitat efervescent de relacions i creacions protagonitzada per dones extraordinàries en l’expressió dels seu talent, sinó que demostren també l’existència d’una xarxa de complicitats creativa i promíscua, en tots els sentits.

Schiller i Weiss han treballat juntes al llarg de tota la seva carrera professional i han presentat diversos treballs, com per exemplela trilogia de films sobre dones en el jazz: International Sweetharts of Rhythm (1986), Tiny and Ruby: Hell Divin’ (1989), Women and Maxine Sullivan: Love to ve in Love (1991). Totes tres coproduïdes amb el canal Four Television de Gran Bretanya i programades al Festival de films de Nova York.