Contacte distribució: tasio.work@gmail.com

Project Motherhood

Lea Hanzelova i Michal Babinec, Estat espanyol i Eslovàquia, 2021, 10’, VOSE.

La Lea sempre ha volgut ser mare, es pensava que el naixement del seu fill Elies la faria sentir completa. Però la realitat dels primers mesos amb el nounat no té res a veure amb el que s’esperava. Està esgotada, no pot dormir i se sent atrapada en un bucle infinit d’alletar, canviar bolquers i adormir el bebè. Les persones al seu voltant semblen estar bé, però ella es troba lluitant per ser feliç. És una mala mare?

Gravada en 16mm i narrada en primera persona des de la intimitat del dormitori, els llençols, el bany i la manca de son, aquesta peça reflexiona sobre les projeccions, els desitjos, les pors i les quotidianitats de la maternitat.

Festivals (selecció)
Zinebi – Festival Internacional de Cine Documental y Cortometraje de Bilbao (Estat espanyol, 2021)
CinEast Film Festival (Luxembourg, 2021)

El projecte realment va sorgir com una necessitat. Nosaltres estem casats, portem molt de temps junts i, quan va néixer el nostre fill Elies, fa quatre anys, vam passar per un període una mica difícil i el projecte va sorgir a través de la necessitat de parlar entre nosaltres. Així vam començar a explorar què és la maternitat des del meu punt de vista i també des del teu (a Michal Babiec).

Lea Hanzelova