Presentació del Pojecte Arxipèlag

Un homenatge col·lectiu


La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona celebra els seus 25 anys amb la presentació del projecte participatiu adreçat a creadores i cineastes.


Amb motiu del 25è aniversari de la Mostra hem proposat a les creadores d’arreu que parlin de les seves cineastes de referència mitjançant una peça pròpia. Amb les obres participants s’elaboraran una instal·lació web i un film col·lectiu que, com un arxipèlag, esdevindran un conjunt heterogeni de mirades que compartiran l’indret comú de la cultura audiovisual femenina. La presentació tindrà lloc el 7 de novembre de 2017 a les 20 h la sala La Cuina de la Bonne, a Barcelona.

Un homenatge col·lectiu

La Mostra ha donat a conèixer la cinematografia de més de 800 cineastes d’arreu del món, tot programant i exhibint més de 1.000 films. Aquest trajecte l’ha fet deutora i hereva de les obres de les cineastes. Per aquesta raó, per homenatjar-les i fer visibles les genealogies, hem convidat a creadores audiovisuals, crítiques cinematogràfiques i cineastes a compartir els seus vincles artístics i simbòlics amb nosaltres.

Amb la col·laboració de            

Aprofitem per recordar-vos que a l’Arxiu en línia de la Mostra trobareu un llistat de totes les directores les pel·lícules de les quals s’han projectat al llarg de la història del festival.