Taula rodona: INTRUSES

Dimecres 27 d’abril, 10:00h
Seu de SGAE Catalunya.

Dins el marc del Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, debat entre cineastes sobre la seva experiència a l’hora de registrar espais i institucions marcades pels estereotips d’una masculinitat que assumeix la conquesta, la competitivitat i el domini com a modus operandi.

Participen:
Alba Sotorra: (Game Over, Unveiled Views, Qatar the Race) Directora i productora de cinema. Realitzadora de documentals de creació i d’instal·lacions audiovisuals, el seu treball orbita des d’una perspectiva de gènere en temes com la llibertat, la maternitat, la cultura popular, el capitalisme i la violència, entre uns altres. Tot filtrat amb una mirada pròpia, crítica, incisiva i feminista.
Carla Subirana: (Volar, Kanimambo, Nedar). Guionista i directora de cinema. Ha treballat diverses perspectives del documental amb directors com Jean-Lous Commoli o Joaquim Jordà. De la seva col·laboració amb diferents cineastes ha extret la seva pròpia visió del cinema que sintetitza en els seus projectes a través de la productora Pandora Cinema. Volar es va projectar en el D’A 2013.

Modera: Marta Nieto, programadora de la Mostra Internacional de Films de Dons de Barcelona.