Vilafranca del Penedès

DV 25 de setembre, 20h

Sala Zazie, Vilafranca del Penedès

Family Tour (+)

Liliana Torres

Guió: Liliana Torres

Podeu veure el trailer.

La directora mostra la seva pròpia família en aquest film amb pinzellades autobiogràfiques. La Lili torna al poble dels seus pares després d’anys fora del país i es veu immersa en el tour familiar organitzat per la seva mare, on retrobarà avis, tiets, cosins… retrobades que faran que s’enfronti a frustracions, records d’infància i situacions surrealistes.

DV 2 d’octubre, 20h

Sala Zazie, Vilafranca del Penedès

Morir de dia (+)

Laia Manresa

Guió: Laia Manresa i Sergi Díes

Documental que descriu la història de la transició espanyola fins els nostres dies a través d’una de les seves cares ocultes, l’heroïna. Les experiències dels diferents personatges es van entrellaçant per dibuixar els desafiaments d’una vida escollida, marcada per l’addicció. Mirar-la de cara, com aquell qui reconeix la mort quan ve de dia, ens permet entendre que la nostra relació amb el món, aquí i ara, està feta també, com si es tractés d’un relleu, de les petjades d’allò que han viscut aquells qui ens van precedir.

DV 9 d’octubre, 20h

Sala Zazie, Vilafranca del Penedès

Tots els camins de Déu (+)

Gemma Ferraté

Guió: Gemma Ferraté i Eduard Solà

Podeu veure el trailer.

Un Judes Iscariot contemporani fuig al bosc després de trair el seu millor amic. Allà trobarà un jove que l’acompanyarà durant la seva penitència, ajudant-lo a enfrontar els sentiments de culpa pel que ha fet.

Films projectats al programa Conegudes (també) a casa