El vídeo del minut: ELS AMORS

El tema proposat en la convocatòria El vídeo del minut 2016, una iniciativa de Drac Màgic i que actualtment es convoca des de TRAMA a nivell nacional, enguany vol reflectir diferents punts de vista de les dones respecte a la noció i la vivència dels AMORS.

El concepte monolític d’amor està sent creuat per significats diversos en el context de la renovació de categories que orienten i alimenten les transformacions de les societats contemporànies. La cultura i la perspectiva de les dones han jugat un paper important en aquesta renovació, enriquint conceptual i discursivament no només els imaginaris sinó també les formes de vida i les maneres d’acció i interacció social i política. Amor discurs, amor culte, mal d’amors, amors que maten, amors que salven, amors meus, ai amor!, all you need is love, amor, amor etern, amor passió, amour, amor traïdor, amor sincer, amor patri, amor de mare, per amor a l’art, amor fugida, poliamor, amor filial…

El muntatge també inclou una selecció dels vídeos resultants dels tallers a càrrec d’Amal Ramsis a Suchitoto (El Salvador), Oaxaca (México), Assut, Almenia, Cairo (Egipto).