Una aliança interplanetària neix a la galàxia dels feminismes de Barcelona: la de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona amb la llibreria La Insòlita.

Aquesta nova llibreria del Poblenou, especialitzada en narratives insòlites, maridarà cinema i literatura al llarg d’aquesta setmana de Manifestos Fílmics Feministes VII dedicats a la ciència-ficció feminista. A partir de dimecres, l’Instagram de La Insòlita (@lainsolita.llibreria) obrirà un portal multidimensional a través del qual s’establirà comunicació entre aquesta programació de la Mostra, dedicada a les memòries de futur, i una sèrie de títols de ciència-ficció escrits per dones.

#Maridatges serà un brindis cibernètic on ens donarem cita les mutants, les alienígenes, les viatgeres temporals, les siderals…

Recordem que els Manifestos Fílmics Feministes VII tindran lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona els dies 11, 12 i 13 de novembre.