Sandra Reina

És una directora de cinema i ajudant de direcció catalana. És llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra.
Va començar la seva carrera com a ajudant de producció, desenvolupant projectes per Inicia Films, La Lupa Produccions o About a Bicycle Prod., i després va passar a ser ajudant de direcció a llargmetratges com Lluc Sky Walker de Jaume Fargas, Un día vi 10.000 elefantes de Juan Pajares i Àlex Guimerà, o Unicornios d’Àlex Lora, i sèries de televisió com Oh my goig (amb cinc temporades a Betevé) i curtmetratges com el Código interior de Pau Subirós.
El 2017 també va ser seleccionada al Rotterdam Lab, i el 2019 va debutar en la direcció amb el curtmetratge Trivial, juntament amb Macarena Gómez, que va tenir un llarg recorregut a festivals, aconseguint onze premis i més de trenta seleccions. El seu guió El nido va ser seleccionat al VIII Laboratori de Guió de la SGAE, sota la tutela de Montxo Armendáriz, i el seu curtmetratge El bus va ser premiat com a millor projecte a AccióCurts per Dones Visuals.

> Persistències Fímiques 2023
> Conegudes (també) a casa 2023