Imaginaris revoltats 2024

De març a juny a diferents centres educatius catalans

En el marc d’Acció Cinema i de Catalunya Film Festivals, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, i en coordinació amb LaFede.cat.

Projecte d’educació audiovisual per contribuir en la formació d’una ciutadania crítica. Està adreçat a l’alumnat d’ESO, batxillerat i cicles formatius amb l’objectiu de fomentar a través del cinema i la cultura audiovisual una mirada crítica i responsable vers els drets humans, la cultura de pau i el respecte a la diversitat.
La proposta s’estructura a partir de la projecció de pel·lícules seleccionades pel seu apropament i compromís a la matèria i la dinamització de debats participatius relacionats. Acompanyen les sessions membres d’entitats o organitzacions de treball actives en l’àmbit de la defensa dels drets humans i persones expertes en pedagogia audiovisual. A més, per tal que el professorat pugui donar continuïtat als aprenentatges, es faciliten materials pedagògics complementaris a cada projecció, i una proposta d’activitats.

Sessió de curtmetratges

Sessió de curtmetratges

Hummingbirds

Sessió amb llargmetratge

Espero tua (re)volta

Sessió amb llargmetratge